Karleuša iznenadila izjavom: Nisam se razvela, sa Duškom živim pod istim krovom

Piše: S.P.

Pop diva Jelena Karleuša gostovala je sinoć na jednoj modnoj reviji, a tu priliku iskoristila je i da progovori o svom odnosu sa Duškom Tošićem.

Jelena i Duško su od početka 2022. godine u centru pažnje javnosti, posebno nakon što je 7. januara, na Božić, pjevačica prijavila supruga za nasilje.

Nakon toga, njihov odnos bio je pod lupom fanova, a u proteklim mjesecima oni su obavijestili publiku da su donijeli da se razvedu. Iako je pjevačica u nekoliko navrata mijenjala priču, ona je sada definitivno iznenadila sve kada je na spomenutom događaju otkrila da i dalje živi pod istim krovom s Tošićem.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)

Također, ona je dodala i da se nije razvela!

– Nisam spomenula razvod. Moram da kažem da se nisam razvela i da živim pod istim krovom s Duškom. Vjenčanica je bila dio moje uloge večeras, ako mi želite još jednu pravu vjenčanicu i brak, onda bih prije toga morala da se razvedem. Ako kažem istinu, možda će opet Duškov advokat da zove medije da da neku izjavu, ne mogu više advokate i probleme – istakla je kroz smijeh Jelena i tako ponovo zbunila sve.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emisija Glamur (@glamur.happytv)

Šta se tačno dešava među supružnicima nije poznato, te nam ostaje da saznamo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti