Aleksandri Prijović je dosadilo da glumi: Na Brenin rođendan otkrila kakav odnos ima sa svekrvom

Piše: Azra

Odnos Aleksandre Prijović i Lepe Brene često je bila tema brojnih medija. Još od prvog momenta kada je mlada pjevačica kročila u dom Živojinovića između snahe i svekrve izrodili su se posebni odnosi, vrlo zanimljivi javnosti.

Pričalo se i pisalo da li je Brena prihvatila Aleksandru i šta misli o izboru Bobinog sina iz prvog braka, istovremeno naslovne strane tabloida krasile su Aleksandrine izjave o najvećoj balkanskoj zvijezdi. Dok su njih dvije jedna o drugoj za medije govorile sve najbolje, javnost je sumnjala da je to baš tako, a svaki potez estradnih umjetnica tumačen je raznoliko.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Aleksandra Prijovic (@aleksandraprijovic)

Nova objava supruge Filipa Živojinovića povodom Breninog rođendana ponovo je izrodila mišljenja na temu sukoba Aleksandra Prijović i Lepe Brene. Naime, Aleksandra je povodom njenog rođendana  objavila fotografiju na kojoj pozira sa Brenom uz kratku čestitku, što su mnogi prokomentarisali kao da je to uradila tek reda radi, zapravo da je to tako izgledalo. Ubrzo nakon što je i Brena objavu podijelila svom “Instagram” profilu spekulisanja na pomenutu temu su prekinuta, a sveobuhvatan zaključak je da nikakvog sukoba među pjevačicama nema.

Potvrdilo je, ono što je Brena davno govorila, a to je da njih dvije nemaju odnos snaha i svekrva jer to formalno i nisu, već da gaje prijateljska osjećanja.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Lepa Brena (@lepabrenaa)

Izvor: story.rs

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti