Zbog njega je morala čekati do braka: Nakon ljubavi s holivudskim zavodnikom, čuvala se za prvu bračnu noć

Piše: Azra

INSTAGRAM: @mirandakerr

Miranda Kerr je jedna od najljepših žena za koju kažu da i s 39 godina izgleda kao djevojčica.

Inače, lijepa manekenka i vlasnica modnog brenda ‘KORA Organics’ u braku je s biznismenom i suosnivačem Snapchata, Evanom Spiegelom. Rijetko se zajedno pojavljuju u javnosti, a posljednji su put viđeni u maju ove godine na jednoj gala večeri.

Evan i Miranda upoznali su se i zaljubili 2015., dvije godine nakon njezinog razvoda od glumca Orlanda Blooma.

-Tada sam prolazila kroz zaista izazovnu fazu. Nisam više vjerovala u ljubav i osjećala sam se opterećeno svime što se događalo. On je bio doista strpljiv sa mnom i naša je veza napredovala sporo. Uspostavili smo lijepo prijateljstvo prije nego što smo postali djevojka i dečko. Nikada nisam mislila da je ovakva ljubav moguća, sresti nekoga i toliko se dobro s nekim povezati…, otkrila je jednom Miranda. Zaručili su se već iduće godine, a manekenka je iznenadila mnoge otkrivši da svoju vezu ne namjeravaju konzumirati prije braka.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Miranda (@mirandakerr)

-Evan je vrlo tradicionalan muškarac. Ne smijemo, čekamo, rekla je australska manekenka.

Nisu dugo čekali, vjenčali su se 2017., a veoma brzo nakon toga otkrili su da očekuju prinovu. Sinčića Harta dobili su 2018., a iduće godine stigao im je i mali Myles. Miranda iz braka s Orlandom Bloomom ima 11-godišnjeg sina Flynna.

Inače, iako su razvedeni, Miranda i Orlando su ostali u odličnim odnosima, a poznato je da se Miranda rado druži s Orlandovom trenutnom partnericom Katy Perry.

-Kada smo se Orlando i ja odlučili razdvojiti, rekla sam mu: ‘Slučaj, šta god se dogodilo, moramo Flynnove potrebe staviti na prvo mjesto, a ne nas’. Tako mi donosimo naše odluke. Porodica je prioritetno broj jedan, onda posao, onda moja kompanija, koja mi je kao drugo dijete, a tek onda nažalost moji prijatelji. Ali, neće biti tako zauvijek, rekla je jednom Miranda.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Miranda (@mirandakerr)

U međuvremenu, Orlando je dobio kćer Daily s Katy Perry u augustu 2020.

Izvor: story.hr

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti