Petar Grašo: S porodicom provodim dovoljno vremena, a kad me nema za dijete je tu majka

Piše: Azra

Petar Grašo priznao je nedavno kako zbog pretrpanog rasporeda ne provodi puno vremena uz suprugu i novorođenu kćerku, ali u najnovijem intervjuu pjevač je rekao kako smatra da je unatoč tome za porodicu tu “sasvim dovoljno.”

PIXSELL/Antonio Ahel

-Ako je porodica stabilna firma, nazovimo je tako, emotivna firma. Ako unutar tog emotivnog društva svaki član zna dati svoj doprinos, onda nema problema. Jednostavnim riječima, trudim se biti što više sa svojom porodicom, ali kad mene nema, tu je divna brižna majka koja je tu ulogu prihvatila s najvećim veseljem. Ima baka, ima djedova i svih, rekao je za srbijanski Telegraf.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Petar Grašo (@petargrasoofficial)

-Dakle, općenito je to radosno okruženje, moj posao je takav da me možda nema malo više nego što bih želio, ali ima me dovoljno i to vrijeme koristim koliko god mogu da živim punim plućima. Mislim da se za sve u životu uči. Danas možete pronaći tutoriale: ‘kako biti dobar otac’, ‘kako promijeniti pelenu’, ‘kako zapaliti vatru’. Potpuno sam neopterećen, odgovoran, ali neopterećen. Jednostavno moram plivati ​​u tom bazenu života u koji smo bačeni. Porodičnim obavezama ne pristupam kao nečemu o čemu treba brinuti. Volimo se, pojasnio je.

Izvor: index.hr

(S.B.)

Pročitajte još