Kakva majka takva i kćerka: Mariah Carey pozirala je sa miljenicom Monroe

Piše: Azra

INSTAGRAM: @mariahcarey

Mariah Carey pokazala je na svom Instagram profilu koliko joj sliči njena 11-godišnja kći Monroe.  Objavila je dvije preslatke fotografije dvojca mama-kći u tamnim kombinacijama. U komentarima ju je podržala i Heidi Klum, koja je nedavno zablistala sa svojom 18-godišnjom kćeri Leni u reklamnoj kampanji branda ‘Intimissimi’. Mariah Carey dokazala je da njena kćerka Monroe ide njenim sjajnim stopama, podijelivši jučer preslatke fotografije na svom Instagram profilu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Mariah Carey (@mariahcarey)

Na jednoj fotografiji, s naslovom ‘Roe Roe Diva!… And Mimi,’ majka i kćerka odjevene su u slične kombinacije – nose crne suknje, Mariah je u visokim sandalama s draguljima, a Monroe u čarapama do koljena. Naravno, tu su kovrčave frizure s pletenicama i kilometarski osmijesi.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Mariah Carey (@mariahcarey)

Na drugoj fotografiji, pjevačica naziva 11-godišnjakinu kćerku svojim leptirom dok poziraju vani na ulici.

Izvor: miss7.hr

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti