Avioni, skupi auti, milionski ugovor… Hasbulla (20) je najveća zvijezda interneta

Piše: Azra

20-godišnji Rus Hasbulla Magomedov jedna je od najvećih internetskih zvijezda današnjice, a njegove obožavatelje oduševila je vijest da je i službeno je potpisao petogodišnji ugovor s UFC-om.

Zbog rijetkog genetskog poremećaja Hasbulla, iako ima 20 godina, izgleda kao dijete, no upravo to mu je donijelo status svjetske senzacije koja danas živi na visokoj nozi.

Hasbulla ima više od četiri miliona pratitelja na Instagramu i dobiva na hiljade lajkova i komentara sa svakom fotkom koju objavi.

Odrastao je u siromaštvu

Sponzori mu plaćaju ogromne cifre kako bi promovirao njihove proizvode, a također često ide i na plaćena putovanja svijetom te se vozi u privatnim luksuznim avionima i automobilima i odsjeda u najskupljim hotelima, o čemu je nekada mogao samo sanjati.

Naime, Hasbulla je odrastao u siromašnim uslovima u Dagestanu, no njegov život se u potpunosti promijenio prije otprilike godinu dana, kada je zbog videa u kojem imitira slavnog borca dobio nadimak Mini Khabib i stekao popularnost u MMA zajednici.

Bit će plaćen više od UFC boraca

Khabibovo UFC vaganje rekreirao je s još jednim ruskim blogerom s poremećajem rasta, Abduom Rozikom, i privukao pozornost na društvenim mrežama.

Ugledni novinar Igor Lazarin tvrdi da Hasbullu s potpisivanjem ugovora s UFC-om čeka veća zarada od brojnih UFC boraca. Navodno, Hasbulla će u UFC-u imati poseban zadatak i neće se boriti. U njegovom ugovoru stoji da će biti prisutan na svim UFC-ovim eventima i nastupima između borbi.

Izvor: index.hr

(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti