Marija Šerifović uživala na koncertu bh. legende, Dine Merlina

Piše: S.P.

Popularna srbijanska pjevačica Marija Šerifović na svom YouTube kanalu  je objavila video kako je s prijateljima iz Srbije putovala do Osijeka, gdje su uživali na koncertu Dine Merlina.

Kako je pjevačica ispričala u videu, imala je slobodan vikend, pa je tu priliku iskoristila da s prijateljima otputuje do susjedne Hrvatske, tačnije do Osijeka, te uživa uz najljepše hitove jednog od najboljih pjevača na Balkanu, Dine Merlina.

Merlin je očarao Slavonce i obožavatelje iz susjednih zemalja koji su dvije večeri zaredom do posljednjeg mjesta ispunili dvoranu Gradski vrt u Osijeku i više od dva sata u glas sa svojim muzičkim idolom pjevali pomno odabrane evergreene iz njegove uspješne karijere koja traje gotovo 40 godina.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dino Merlin (@dinomerlin)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti