Suprug Blanke Vlašić oglasio se nakon glasina o preljubu, otkrio kako stvari među njima stvarno stoje

Piše: Azra

Blanka Vlašić i njen novopečeni suprug Ruben Van Gucht s kojim čeka prvo dijete, nedavno su se našli usred skandala nakon što je u belgijskim medijima procurila vijest o njegovoj navodnoj nevjeri, a on je sada na društvenim mrežama otkrio kako zapravo stoje stvari među njima.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Blanka Vlasic-official (@blankavlasic_official)

Naime, Ruben je na svom profilu na Instagramu objavio video s plaže i napisao “povratak kući” te označio Blanku, koja je isti podijelila u priči na svom profilu te otkrio kako je očito među njima sve u redu.

Rubena, kojeg belgijski mediji predstavljaju kao velikog zavodnika, nedavno su ponovno povezali s njegovom nekadašnjom ljubavnicom Charlotte Van Looy, s kojom je navodno varao i bivšu suprugu Laurence Van Tongerloo.

Kako piše belgijski portal Voetbal 24, Charlotte je na svojem profilu na Instagramu objavila fotografije na kojima pozira s Rubenovim psom Mowglijem, kojeg ima od jula ove godine. Da se radi o istom psu, odala je ogrlica s njegovim imenom.

Belgijski Voetbal 24 navodi i kako je Ruben varao bivšu suprugu s Blankom.

Podsjetimo, paru bi uskoro trebao stići sin, a sretne trenutke iščekivanja oboje često dijele na društvenim mrežama.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ruben Van Gucht (@rvangucht)

Izvor: showbuzz.hr

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti