Inspirišite se ovim idejama: Najstrašnija noć u domovima slavnih

Piše: Azra

S obzirom na to da se bliži jedan od najiščekivanijih praznika, rado se prisjećamo kako su naši omiljeni slavni i njihove porodice obilježavali ovu planetarno popularnu noć. Domovi ovih slavnih osoba neka vam posluže kao inspiracija.

 Reese Witherspoon

Reese Witherspoon privukla je pažnju prošle godine selfijem s bundevom ispred svoje kuće. Glumica je čak i uskladila svoju odjeću, odjenuvši ugodan narandžasti kardigan u duhu sezone. Iza nje možemo vidjeti kolekciju tikava, koje su u skladu s rustikalnom temom njenog predulaza.

Kourtney Kardashian

Kourtney Kardashian svake godine pokaže kreativnost i maksimalno se potrudi kada je riječ o dekoraciji za Noć vještica. S divovskim kosturima postavljenim ispred kapije i trpezarijom prekrivenom lažnom paukovom mrežom, crnim svijećnjacima, svijećama, lobanjama u raznim bojama i kosturom koji stoji gore na mjestu za stolom – jasno je koliki je fan.

 Vanessa Hudgens

Vanessa Hudgnes temeljito se priprema za ovu noć, a čim se približi nastoji da objavama na društvenim mrežama potakne jezivo raspoloženje. Njena historijska kuća u georgijanskom kolonijalnom stilu savršenog je izgleda za povod kao što je ovaj, a transparenti “Dobro došle vještice”, koje je objesila prošle godine ispred svojih vrata, dodatno su doprinijeli atmosferi.

Kylie Jenner

Prošle godine, Kylie je dala sve od sebe za jesenje praznike. Osim izvrsnog kostima Ariel, potrudila se i za dekoraciju kuće u duhu Noći vještica. Prizori njenog doma neiscrpna su inspiracija, a slike govore više od hiljadu riječi.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti