Suzana Mančić pokazala samozatajnu kćer Nataliju koja joj nevjerovatno liči

Piše: Azra

Jedna od najpoznatijih loto djevojaka, voditeljica Suzana Mančić (65) na svom je Instagram profilu podijelila fotografiju s kćeri i oduševila pratitelje. Iako o svojim kćerima rado govori, fotografije rijetko dijeli na društvenim mrežama.

Teodoru i Nataliju dobila je u braku s Nebojšom Kunićem, a mlađa Natalija sada je pozirala s majkom. Lijepu Nataliju nerijetko uspoređuju s glumicom Angelinom Jolie. Inače, Natalija se bavi fotografijom, a o njenom se privatnom životu ne zna puno budući da, za razliku od starije sestre, izbjegava medijsku pozornost.

Nova fotografija privukla je puno pažnje, a pratitelji su im uputili brojne komplimente te poručili kako ”jabuka ne pada daleko od stabla”. ”Kao loto djevojke”, ”Vidi se da je vaša”, ”Divne ste, Natalija je predivna”, ”Kao sestre”, ”Ljepotice”, ”Predivno”, ”Lutke”, ”Vidi se na koga je lijepa”, samo je dio komentara.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Suzana Mancic (@suzanamancicofficial)

Podsjetimo, Suzana je nedavno oduševila pratitelje novim fotografijama, a brojni su primijetili njenu vitku liniju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Suzana Mancic (@suzanamancicofficial)


Suzana je boravila u Varšavi, odakle je podijelila nekoliko fotografija i pokazala koje je lokacije u gradu posjetila i kako provodi vrijeme u glavnom gradu Poljske, a pratitelji su se složili kako izgleda bolje nego ikada te kako je figuru dovela do savršenstva.

Inače, Suzana je aktivna na društvenim mrežama gdje redovito za svoj izgled dobiva komplimente.

Izvor: vecernji.hr

(S.P.)

Pročitajte još