Rihanna se nakon 6 godina vraća na muzičku scenu

Piše: Azra

INSTAGRAM: @badgalriri

Rihanna se vraća na muzičku scenu i uskoro će objaviti dvije pjesme, prenosi Hits Daily Double.

Snimila ih je za film ‘Black Panther: Wakanda Forever’ reditelja Ryana Cooglera, koji će se idući mjesec početi prikazivati u kinima u SAD-u.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli badgalriri (@badgalriri)

Kompanije Marvel i Disney te izdavačke kuće Def Jam i Westbury Road, čija je vlasnica Rihanna, objavit će album koji će sadržavati pjesme iz spomenutog filma. Marvel je danas i službeno potvrdio ove vijesti, a u najavi stoji da će Rihannina nova pjesma biti objavljena sutra, 28. novembra.

Pjevačica je svoj posljednji album Anti objavila 2016., nakon čega je odlučila napraviti pauzu od snimanja pjesama i posvetila se radu na kolekciji šminke i donjeg rublja.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli badgalriri (@badgalriri)

Krajem prošlog mjeseca NFL je najavio da će ova pjevačica nastupiti na poluvremenu Super Bowla 2023. Podsjećamo, reper ASAP Rocky i Rihanna su u maju postali roditelji dječaka čije ime još uvijek nisu otkrili.

Izvor: Index.hr

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti