Iranska ‘zombi’ verzija Angeline Jolie izašla iz zatvora i po prvi put pokazala svoje pravo lice

Piše: Azra

Iranka Sahar Tabar, žena koja je postala poznata svijetu po selfijima na kojima izgleda kao ‘zombi’ verzije Angeline Jolie, po izlasku iz zatvora obožavateljima je prvi put pokazala svoje pravo lice.

Ta 21-godišnjakinja (pravim imenom Fatemeh Khishvand) priznala je da su fotografije bile obrađene pomoću efekata. Možemo zaključiti da ona uopće ne izgleda kao slavna glumica s A liste, piše Mirror.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli sahartabar (@sahartabar.offcial)

– Ono što ste vidjeli na Instagramu bili su efekti koje sam koristila za korigovanje fotografija – citirali su Tabar publicisti Iranske vlade za medije.

Tabar je nedavno puštena iz zatvora, pa je tim povodom objasnila i pokazala da se nije podvrgla plastičnim operacijama već da su prijašnje fotografije nastale zahvaljujući njenim vještinama.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Sahar Tabar (@sahartabar__officialx)

Podsjetimo, uhićena je u oktobru 2019. zbog ‘korupcije’ i ‘blasfemije’, te je odslužila 14 mjeseci od 10-godišnje zatvorske kazne koja joj je bila predviđena. Zbog velikog interesa javnosti, puštena je ranije.

Kako pišu strani mediji, mlada Iranka je oduvijek željela biti poznata.

PRINTSCREEN/YOUTUBE/ Sahar Tabar

– Internet je bio jednostavan način. Bilo je puno lakše nego postati glumica – citirali su je. No nakon izlaska iz zatvora, Sahar je izjavila kako nakon zatvora neće koristiti Instagram.

– Sigurna sam da više neću instalirati aplikaciju na mobitel, ne planiram niti imati svoj profil – rekla je. Fatemehin Instagram račun otvoren je 2017. i prikupio je oko pola miliona pratitelja.

Izvor: 24sata.hr

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti