Snimila zaruke para na koncertu Dine Merlina: Nije znala ko su pa ih je tražila i našla

Piše: Azra

Simpatičan video ovih dana proširio se društvenim mrežama. Na koncertu Dine Merlina u Osijeku su pale zaruke. Dok je Merlin izvodio pjesmu ‘Nešto lijepo treba da se desi’, mladić je usred gužve kleknuo i zaprosio svoju djevojku. Nakon što je ona rekla “da” uslijedio je pljesak.

Taj trenutak snimila je jedna posjetiteljica koncerta, Katarina Vukić.

@aarinakat 🔍🔍🔍 #dinomerlin #gradskivrt #zaruke #balkan #fyp #fypシ #xyzbca #doyourthing ♬ original sound – Katarina

-Sinoć se na Merlinovom koncertu u Osijeku zaručio par i uspjeli smo zabilježiti trenutak snimkom, ali je djevojka u uzbuđenju ostavila krivi kontakt broj, napisala je Katarina uz video koji je skupio više od 620.000 pregleda.

Preko Instagrama uspjela je pronaći zaljubljeni par. Presretni su što je neko uspio snimiti njihov romantični trenutak prosidbe.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Martina Bernatović (@m.bernatovic)

Riječ je o Iliji Antunoviću i njegovog djevojci, sada zaručnici Martini Bernatović. Par dolazi iz Orašja i godinu i pol su u vezi. Ilija kaže da Martina obožava Dinu Merlina i da joj je oduvijek bila želja otići na njegov koncert.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Martina Bernatović (@m.bernatovic)

Izvor: index.hr

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti