Ana Brnabić o partnerici i sinu ne govori često: Otkrila u kakvom su odnosu

Piše: Azra

Premijerka Srbije Ana Brnabić prva je žena na državnoj poziciji koja je pripadnica LGBT zajednice. S partnericom Milicom Đurić postala je majka sina Igora, a dijete su dobile pomoću vantjelesne oplodnje.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Prime Minister Ana Brnabić (@anabrnabic)

U vezi su već 12 godina, ali se u javnosti ne pojavljuju često. Ono što je porazno jest da Ana ne može biti upisana kao majka Igora zbog tamošnjeg zakona. Podsjetimo, majke su odlučile postati 2018. Premijerka Srbije sina ne može upisati u vrtić ili odvesti ga na odmor u inostranstvo ako nema papire.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Direktno.hr (@direktno.hr)

O sinu i partnerici ne govori, ali jednom prilikom je za srbijanski ‘AmiGshow’ otkrila nekoliko detalja.

-Neku večer sam došla poslije svih sastanaka kući. Kako samo uvečer smije gledati crtane filmove, gledali smo njegov omiljeni crtić ‘Veseli zečići’, stalno ga gledamo. Ima ta epizoda u kojoj se oni igraju i jedan mali ostalima smeta s trubom. Meni je to sve u što se puše truba, a on se okrenuo i rekao: ‘To je rog.’ Otišla sam na Google i stvarno je bio rog. Rekla sam mu da je pametan, a on se okrenuo prema meni i rekao: ‘Kako si zamijenila trubu s rogom?, rekla je.

Također, otkrila je da je ona blaži roditelj, ali voli da netko ‘drži disciplinu’. Navela je da joj Milica kupuje odjeću, a otkrila je da je i u odličnim odnosima s majkom i bratom.

O sinu je jednom otkrila i da obožava muziku te da često posjećuju Beogradsku filharmoniju, a drag mu je i hipodrom.

Izvor: story.hr

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti