Mbappe prekinuo s transrodnom manekenkom: Povezuju ga s atraktivnom plavušom

Piše: Azra

Napadač PSG-a Kylian Mbappe je krajem ljeta došao u fokus javnosti nakon što su brojni svjetski mediji objavili da je u vezi s transrodnom manekenkom Ines Rau. Iako su zajedno viđeni i u javnosti, čini se da je njihovoj romansi brzo došao kraj.

Britanski tabloid Daily Star izvijestio je da je Francuz u vezi s Rose Bertram, manekenkom iz Belgije.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Rose Bertram (@rose_bertram)

-Budući da Mbappe i sam ulazi u svijet mode, nije ni čudo da se susreo s više manekenki. Napadača su do sada romantično povezivali s nekoliko poznatih ljepotica, a posljednja je 27-godišnja Rose Bertram, prenosi Daily Star.

Par je navodno u vezi već neko vrijeme, a manekenka je u ljeto okončala svoju osmogodišnju vezu s nizozemskim reprezentativcem Gregoryjem van der Wielom. Rose, čiji je otac Belgijac, ušla je u svijet manekenstva kao 13-godišnjakinja.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Kylian Mbappé (@k.mbappe)

Vijest da Mbappe ljubi Ines Rau, koja je ujedno prva transrodna manekenka koja se pojavila na naslovnici Playboya 2017., pojavila se prije dva mjeseca. Zajedno su viđeni na festivalu u Cannesu, a potom i na jahti, gdje su fotografirani u prisnom zagrljaju.

Nikad nisu komentarisali navode o svojoj vezi.

Izvor: index.hr

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti