Slavna oskarovka očekuje blizance u 49. godini: Trudnoću odgađala zbog karijere

Piše: Azra

INSTAGRAM: @hilaryswank

48-godišnja glumica Hilary Swank trudna je prvi put i nosi blizance. Detalje o svojoj trudnoći otkrila je u nedavnom intervjuu za Extru.

Slavna oskarovka početkom oktobra otkrila je da suprug Philip Schneider i ona čekaju blizance. Kaže da se osjeća dobro, ali je jedno vrijeme imala “napadaje jutarnje mučnine”.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Hilary Swank (@hilaryswank)

-Moji su mi prijatelji rekli da kada čekaš blizance to poduplava hormone, poduplava mučnine, podupla se sve, objasnila je glumica.

Kaže da je odgađala trudnoću zbog svoje karijere i činjenice da do Philipa nije upoznala pravu osobu s kojom bi odgajala djecu.

Nedavno je otkrila da bi se blizanci trebali roditi na rođendan njezinog oca.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Hilary Swank (@hilaryswank)

-Predivno je, sve se posložilo, i moj otac, bio je jedan od mojih najdražih ljudi, to je poput odavanja časti njegovom životu, time što će se roditi na njegov rođendan, rekla je.

-Bio bi sretan i vrlo uzbuđen zbog mene. On je htio da imam sve što želim u životu i znam da bi on bio sretan zbog toga što sam ja jako sretna, rekla je.

Izvor: index.hr

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti