Priyanka Chopra uživa u majčinstvu: Objavila fotografije sa kćerkom

Piše: Azra

INSTAGRAM: @priyankachopra

Priyanka Chopra indijska je filmska glumica, pjevačica i tekstopisac. Prije početka glumačke karijere stekla je slavu kao Miss Indije i Miss svijeta u 2000.

Godine 2018. započela je druženje s američkim glumcem Nickom Jonasom. Javno su priznali svoju vezu, te su se zaručili u augustu 2018. O njihovom vjenčanju se dugo pričalo. Ceremoniju vjenčanja obavili su po običajima obje porodice.

Par se početkom godine ostvario u ulozi roditelja uz pomoć surogat majke. Priyanka je od rođenja djevojčice čuvala privatnost za sebe, ne otkrivajući puno stvari o roditeljstvu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Priyanka (@priyankachopra)

– Presretni smo da možemo potvrditi da smo dobili dijete putem surogat majke. Molimo vas za privatnost tokom ovog posebnog vremena jer smo usredotočeni na našu porodicu. Puno vam hvala, napisala je Priyanka.

Ovaj put, glumica je objavila nove porodične fotografije, prikrivajući lice kćerkice.

INSTAGRAM: @priyankachopra

– Ljubav, mir i blagostanje svima. Od srca zaista prepunog zahvalnošću, želim vam svima sretan Diwali. Žao mi je što malo kasnim ali odlučila sam uživati u trenutku samo malo duže.., napisala je Priyanka u opisu fotografija povodom tradicijalnog indijskog praznika poznat i po nazivu ‘Festival svjetlosti’.

Za vrijeme ovog praznika koji traje pet dana, ljudi osvjetljavaju svoje kuće i prodavnice.

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti