Penelope Cruz: Sjajna kombinacija koju bi odobrila i Coco Chanel

Piše: Azra

INSTAGRAM: @onlycelebrityandroyalty

Penelope Cruz promovisala je svoj novi film “L’immensita” u kojem glumi ženu zarobljenu u porodičnoj situaciji iz koje ne vidi izlaz te na kraju završi u psihijatrijskoj ustanovi. Penelope je tako film promovisala i u Talijanskom institutu kulture u Madridu gdje je zgodna glumica došla u kostimu s mini suknjom.

Kao ambasadorica modne kuće Chanel, Penelope Cruz i za ovu je priliku obukla kreaciju luksuzne francuske kuće. Na crvenom tepihu pozirala je u tamnoplavom kostimiću koji se sastojao od kraćeg sakoa s rukavima do lakta ukrašenog šljokicama i zlatnim rubom, a u istom stilu je i suknja.

Ispod sakoa slavna ljepotica imala je uski bež top, a i kada je riječ o cipelama i torbi “prepustila se” Chanelu. Uz ženstveni kostimić nosila je otmjene crne sandale.

Izvor: zadovoljna.hr

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti