Sve je osvojila kao neobična djevojčica, a sada pozira u društvu najpoželjnijeg frajera

Piše: Azra

INSTAGRAM: @jeremylovesmillie

Millie Bobby Brown bila je glavna zvijezda na premijeri filma “Enola Holmes 2” u kojem igra glavnu žensku ulogu.

Mlada britanska glumica Millie Bobby Brown, koja se proslavila zahvaljujući serije “Stranger Things” oduzela je dah svima koji su se sreli na premijeri njezina novog filma “Enola Holmes 2” u New Yorku.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli jeremy (@jeremylovesmillie)

18-godišnja Mille stigla je na crveni tepih u rozoj haljini s dubokim dekolteom ispod koje nije nosila grudnjak, a mnogi su zaključili kako je ovo jedno od njezinih najseksepilnijih izdanja i kako je malena Bobbie odrasla u predivnu djevojku.

Njenom društvu nije odolio niti jedan od najpoželjnijih frajera današnjice, glumac Henry Cavill, a koji u njenom društvu nije skidao osmijeh s lica i kao da je jedva dočekao da zajedno poziraju. Nešto ozbiljniji bio je njen dečko Jake Bongiovi koji je dopratio na premijeru, no čini se kako nije bio pretjerano oduševljen svom tom pažnjom.

Šuškanja da su njih dvoje u vezi od juna prošle godine kad je on objavio njihov zajednički selfie iz automobila. Od samog početka često se pojavljuju u javnosti i na svečanim događanjima, a Jake je Millie bio najveća podrška u teškim trenucima s kojima se nosila.

Naime, nakon što je postala svjetski poznata glumica, Millie je nažalost postala i žrtva okrutnog online zlostavljanja kada su je korisnici Twittera lažno optužili za homofobne i rasističke komentare.

Millie je ove godine upisala online studij socijalnog rada na sveučilištu Purdue u državi Indiani i to najviše zbog želje da jednog dana pomaže mladim ljudima.

Izvor: showbuzz.hr

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti