Bolna životna priča zvijezde serije ‘Miriše na ljubav’: Otac me zlostavljao, htjela sam izvršiti samoubistvo

Piše: Azra

Foto: Instagram @melisadongel

Melisa Dongel ima 22 godine i već je jedna od najpopularnijih turskih glumica, koja u seriji ‘Miriše na ljubav glumi Ceren Basar, jednu od najboljih Edinih prijateljica. U jednom od prošlogodišnjih intervjua, lijepa Melisa otkrila je turskom novinaru kako ju je kao tinejdžericu otac silovao. Melisa se odmah nakon napada obratila za pomoć svojoj majci, koja joj isprva nije vjerovala već ju je zamolila da o tome više nikada ne kaže ni riječi niti da spominje bilo kome.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MelisaDöngel (@melisadongel)

Lijepa glumica iskreno je kazala kako zbog seksualnog zlostavljanja svog oca i danas ide na terapije kako bi se nekako nosila s traumom koju je proživjela.

Melisa je odlučila iskoristiti priliku i javno iznijeti što je proživljavala kako bi zaštitila svoju mlađu sestru. Naime, njezina mlađa sestra je doselila njoj u Istanbul jer je majka otišla živjeti u Rusiju, zbog čega je pak njihov otac, koji trenutno boravi u zatvoru, zatražio starateljstvo nad mlađom kćerkom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MelisaDöngel (@melisadongel)

Na optužbe zbog silovanja njen je otac tvrdi da je iznijela same laži protiv njega jer joj on nije dopuštao da se bavi glumom.

Izvor: Rtl.hr

(E.M.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti