Ovakav luksuz niste vidjeli: Kylie Jenner prodaje vilu i očekuje brutalnu zaradu

Piše: Azra

Kylie Jenner i Travis Scott prodaju svoje luksuzno zdanje na Beverly Hillsu za 21.9 miliona dolara. Sestrama Kardashian i njihovoj majci zajednička je strast prema kupovanju luksuznih nekretnina, zajednički ih imaju više od 20, razbacanih širom južne Kalifornije.

INSTAGRAM/MLS.COM

No, s vremena na vrijeme, ove milijarderke vole nešto i prodati, tako se Kylie odlučila riješiti jednog od svojih rezervnih domova. Objekt koji je izgrađen u stilu europskih modernističkih vila, kvadratno zdanje čistih linija smješteno je u planinama iznad Beverly Hillsa, u kvartu Benedict Canyon. Prostrana vila od 3000 kvadratnih metara ima osam potpuno opremljenih kupaonica i dvije ‘pudraonice‘.

Ako uspiju dobiti željeni iznos, ova će vila ostvariti impresivnu zaradu Jenner i Scottu, koji su je 2018. zajedno platili 13,5 miliona dolara. Par je upisan u vlasništvo 50/50. Zdanje je smješteno u tihoj, slijepoj ulici, na ulazu ima toranj za čuvanje, kao i razrađen sistem nadzora.

Kuću okružuje njegovan vrt, a specifično za ovu vrstu građevina su velike staklene stijene i prozori koji se pružaju cijelom dužinom prostorija. Uređena u neutralnim i zemljanim tonovima, vila ima hrastove podove, uvozni kamen i mramor. Kuhinja je izrađena od bijelog mramora i crnih fronti, na nju se nastavlja soba za doručak i walk-in smočnica. Osim toga uređena je i službena trpezarija, koja se puža i na terasu.

Glavna spavaća soba ima i dio za boravak kao i privatni balkon s pogledom i na grad te na kanjon. Postoje dvije glavne kupaonice, barem jedna s raskošnom kadom i televizorom, dva walk-in ormara, kamin te vanity/glam soba u kojoj bi se Jenner glamurizirala uz pomoć svog tima profesionalnih šminkera.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti