Megan Fox i Machine Gun Kelly naljutili mnoge kostimima za Halloween

Piše: Azra

Machine Gun Kelly i Megan Fox naljutili su katolike kostimima za Noć vještica.

Par je na društvenim mrežama objavio fotografije svojih odjevnih kombinacija, na kojima je MGK odjeven u kostim katoličkog svećenika, dok je Megan na sebi imala seksi crno donje rublje, ogrlicu i povodac za pse te je klečala na koljenima uzimajući hostiju od partnera.

– Nedjeljom se pričešćujemo, napisala je na Instagramu i dodala dva emojija, jedan par ruku sklopljenih u molitvi i jednu krunicu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

“Pokajte se”

Brojni katolici napali su ih u komentarima ispod fotke.

– Pokajte se. Isus Krist je umro za ono što sada radite. Imate djecu. Gdje je primjer? Poštovanje? Kršćanstvo nije kostim. To nije religija. To je odnos s Bogom, napisao je jedan komentator.

– Zašto je pogrešno oblačiti se kao Indijanac, ali u redu je rugati se katoličkoj vjeri? To je apsolutno odvratno i uvredljivo i dosta mi je dvostrukih standarda! složio se drugi.

Samo dan prije MGK i Megan također su se našli na udaru kritika zbog prvih kostima za Noć vještica koje su pokazali. Naime, obukli su se kao Pamela Anderson i Tommy Lee, a korisnici interneta optuživali su ih za glorificiranje i romantiziranje “toksične veze”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

Izvor: index.hr

(S.P.)

Pročitajte još