Heidi Klum je kraljica kostima za Noć vještica: Svake godine sve bolja

Piše: Azra

INSTAGRAM: @primevideo

Heidi Klum jedna je od najvećih obožavateljica proslave Noći vještica, koja svake godine održava celebrity Halloween party, a njezini nevjerojatno realistični kostimi dokaz su da je istinska kraljica Halloweena.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Prime Video (@primevideo)

Heidi Klum ulaže puno vremena, truda i novca ne bi li kreirala savršen kostim, posebno obraćajući pažnju i na najmanji detalj. Fiona iz Shreka, vukodlak iz Jacksonovog Thrillera, Alien i Jessica Rabbit samo su neki od najupečatljivijih kostima, a za izradu kostima Aliena trebalo joj je više od 10 sati, koliko je provela na šminkanju.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Heidi Klum (@heidiklum)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Heidi Klum (@heidiklum)

Ove godine, Heidi najavljuje spektakularan kostim, a za magazin People izjavila je da će se u njemu osjećati “klaustrofobično” više nego što se ikad osjećala za Noć vještica.

Izvor: index.hr

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti