Heidi Klum nadmašila samu sebe: Noć vještica u kostimu crva

Piše: E.M.

Foto: Instagram @jusjared @heidiklum

Nakon dvije godine odsustva legendarne zabave za Noć vještica,  Heidi Klum se ove godine vratila u akciju s jezivom proslavom u New Yorku. Kraljica transformacija, kako je zovu, svoj povratak obilježila je u izdanju kako se definitivno nije očekivalo. Ove godine odlučila se za kostim crva, a realističan komad sadržavao je grebene i bio je upotpunjen zakrivljenom glavom i dugim repom. Pratio ju je suprug Tom Kaulitz kao ribar krvavog oka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Just Jared (@justjared)

Njeno cijelo tijelo bilo je prekriveno, osim očiju i usta, a ranije je otkrila koliko se spremala te koliko je uzbuđena zbog ovogodišnje zabave nakon dvije godine pauze zbog pandemije. Također je otkrila da je prva stvar koju napravi na zabavama za Noć vještica obilazak kako bi pozdravila sve  i pokušala otkriti ko je ispod svakog kostima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Prime Video (@primevideo)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti