Albertova ljubavnica se obrušila na princezu Charlene: Bila bih bolja žena tvom mužu, narod me voli

Piše: Azra

Foto: Instagram @hshprincesscharlene / Pinterest @img.photobucket.com

Iako vlada mišljenje da trenutno ne postoji skandaloznije kraljevske porodice od britanske, činjenica je da je situacija na dvoru u Monaku odavno izmakla kontroli, a sve zbog princa Alberta čije su afere godinama punile medijske stupce, kao i odnos sa “najtužnijom princezom” Charlene od Monaka.

Naime, poznato je da Albert više puta prevario Charlene, zbog čega je umalo i odustala od vjenčanja, i probala da pobjegne, ali su joj njegovi ljudi ubrzo oduzeli pasoš. Nakon toga, njene uplakane fotografije obišle su svijet, jer je nije izgledala kao neko ko jedva čega da se uda. Pričalo se da ju je zategnuta situacija na dvoru i dovela do mentalnih problema sa kojima se borila mjesecima, i sve do nedavno boravila u jednoj psihijatrijskoj klinici.

Njenom stanju nije doprinijelo ni oglašavanje Albertove najpoznatije ljubavnice Nicol Coste koja mu je rodila sina. Pričalo se da je princ bio lud za njom, te da je želio nju da oženi umjesto Charlene, ali ga je u tom naumu navodno spriječio otac koji je prijetio da će ga ostaviti bez titule i novca. Albertov otac se pobrinuo i da njegov nezakoniti unuk nikad ne dođe na tron, pravilom da vanbračna djeca ne mogu biti nasljednici prijestola.

Nicol, kao da je to sve znala, te se u više navrata javno oglašavala, a posljednji put je to uradila nedavno kada je istakla da zna da je “omiljenija u narodu od Charlene”. Navodno je dodala i da zna da bi “Albertu bila bolja žena”, te da joj je muka da “Charlene glumi mučenicu”.

Nicol smatra da javnost nije naklonjena “najtužnijoj princezi” i zbog njenog ledenog stava i odsustva bilo kakve topline, pogotovo na javnim događajima. Inače, okidač za bijes Nicol bio je postupak Charlene prema njenom sinu sa kojim Albert danas ima dobar odnos.

-Što se tiče Charlene, ne volim da nas upoređuju. Ipak, treba da se podržavamo. U našoj situaciji diplomatija bi trebala da prevlada. Ali tokom njenih susreta s mojim sinom doživjela sam stvari koje su me šokirale. Kada Albert nije bio tamo, Charlene je premjestila sobu mog sina u krilo za sobarice. Kao majka, ne mogu to da opravdam, ispričala je jednom prilikom.

Naime, kao što je poznato, Albert je od 2011. u braku sa Charlene, bivšom Olimpijkom iz Južnoafričke Republike koja mu je tokom braka rodila blizance, sina i kćerku, ali nije uspjela da ga zadrži u svom krevetu. On je još na početku veze sa njom ušao u odnos s nekadašnjom stjuardesom Nicol, s kojom je dobio još jedno dijete – sina, koji nema nikakve kraljevske povlastice.

 Albertova djeca / Instagram printscreen

U maju 2005. Nicol je otkrila kako je otac njenog sina princ Albert, a iako je inicijalno negirao vezu s njom, na kraju je sud odredio da se obavi test očinstva – koji je pokazao da Nicol nije lagala o tome da je princ preljubnik.

Nakon toga, Albert je ipak počeo da provodi vrijeme sa svojim sinom, a ljubavnici je kupio i stan u Parizu, te dobija ogroman mjesečni džeparac za luksuzan život kojim tamo živi. Nicol nikada nije bila pretjerano blagonaklona prema svojoj suparnici, kraljevskoj princezi Charlene.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by M+M (@mmoffice21)

Kada je prošle godine Charlene završila na liječenju zbog psihičkih problema, Nicol je rekla kako ju je napokon sustigla karma, a sada ipak tvrdi da zna kako je ona u narodu Monaka popularnija od uvijek tužne Charlene.

-Prošle godine su me na jednom događaju u Monaku dočekali kao kraljicu. Poštuju me i vole, a nju ne mogu da smisle, rekla je Nicol o tome kako se građani te kneževine odnose prema ovim dvjema damama. Inače, Nicol i Albert su svoju tajnu vezu održavali 6 godina, a iako više navodno nisu u ljubavnoj vezi i dalje se viđaju zbog sina.

Princ je ljubavnicu upoznao na letu Air Francea između Pariza i Nice još 1997. Albert ju je pitao za telefonski broj i tako je počela njihova šestogodišnja veza.

Nicol je, inače, rođena u Togu u Africi, a u Francusku je stigla s 18 godina. Tamo je neko vrijeme studirala ekonomiju, zatim arhitekturu, a nakon toga se posvetila karijeri modela. Kasnije je bila stjuardesa, a zatim je postala stilistkinja. Prije veze s Albertom bila je u braku s 15 godina starijim muškarcem s kojim je dobila dvoje djece.Nakon posljednjeg intervjua koji je dala, Albert je bio veoma bijesan nakon ovog intervjua, a šuška se da je upravo to bila kap koja je prelila čašu kod princeze Charlene kojoj ne samo što je bilo dosta da je muž ponižava preljubama, već je doživjela i da je njegove ljubavnice javno blate. Šta će se dešavati, ostaje da vidimo, ali činjenica je da se cijeloj ovoj priči ne nazire kraj u skorije vreme.

Izvor: Wanted.mondo.rs

(E.M.)

Pročitajte još