Mustafa nije prvi muž Emini Jahović, bila je udata i to maloljetna

Piše: L. B.

Emina Jahović jedna je od najljepših pjevačica na domaćoj sceni, a u prilog tvrdnji ide i činjenica da brojne dame koje odlučuju da kod estetskog hirurga promjene određene stvari na sebi, nose upravo njene fotografije, no Eminin izgled nije tema ovog posta.

Emina Jahović je u mladosti trenirala košarku, išla na časove gitare, bila u horu, bavila se glumom, ali i vajarstvom i folklorom. Željela je da postane arhitekta, ali ipak se odlučila za muziku.
Pjevačica se sa 17 godina udala za Aladina Đulovića koji nije poznat javnosti i sa kojim je bila tek nekoliko mJeseci. Aladin je bio Eminin sugrađanin iz Novog Pazara zbog kojeg je, kako se priča, tada pobjegla od kuće. Riječ je o njenoj prvoj velikoj ljubavi koja je krunisana brakom.

Godine 2008. udala se drugi put, za pjevača Mustafu Sandala s kojim ima dva sina, a od kog se potom razvela.

Za prvog supruga udala se dok je, kaže, bila maloljetna i ćelava.

“Nisam čak bila ni punoljetna, zamisli. Bilo je lijepo to, imala sam lijepu vjenčanicu”, rekla je Emina. Otkrila je i da je imala kosu od milimetra i pol” – otkrila je za Blic.

Prema pisanju portala haber.ba Eminin bivši muž Aladin Đulović danas je sretno oženjen, otac je troje djece i ima 44 godine. I dalje živi u Novom Pazaru i ima privatni, porodični biznis – posjeduje šest maloprodajnih objekata, dva magacina i moderan salon za prodaju keramičkih pločica i sanitarija, a kako on izgleda pogledajte u nastavku:

Aladin Đulović/Screenshot

 

Pročitajte još