U Tuzli će biti upriličena humanitarna revija u kojoj će učestvovati djeca s poteškoćama u razvoju

Piše: Azra

Humanitarna revija u kojoj će učestvovati djeca s teškoćama u razvoju bit će održana 12. novembra u Tuzli na Fakultetu za tjelesni odgoj i sport, u organizaciji NVO ,,Hrabro srce” iz Tuzle i ,,Ljubav za ljubav” iz Podgorice.

Jedna od organizatorica, Sara Bero, kazala je da će ova revija biti posebna, zato što će učesnici iste biti osobe s poteškoćama u razvoju iz udruženja ,,Hrabro srce” i ,,Ljubav za ljubav”.

– Osim revije bit će održana i licitacija, imamo dresove Edina Džeke, Benjamina Burića i Stojana Vranješa. Sav skupljeni novac će ići za udruženje ,,Hrabro srce” iz Tuzle, kako bi unaprijed mogli da plate prostorije u kojima borave djeca i roditelji. Kompletan događaj će medijski biti ispraćen od mnogih novinarskih i TV kuća, kaže Bero.

Sponzori događaja za sada su Fakultet za tjelesni odgoj i sport u Tuzli, magazin Azra, brend Catwalk iz Sarajeva, hotel Vertigos iz Tuzle, Montenegro magazin, Josip Grabovac, Stojan Vranješ, Amer Kadić i Davor Gerbus.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti