Ben sretan, a Jennifer ne: Šta se dešava u njihovom braku

Piše: Azra

INSTAGRAM: @bennifer.id

Prošla su oko tri mjeseca od vjenčanja Jennifer Lopez i Bena Afflecka, a čini se da se cijelo vrijeme trude kako bi njihov brak opstao.

Par je snimljen ovog vikenda u kupnji kalifornijskom gradu Culver Cityju i s njima je bio Jenniferin sin Maximilan (14). Prvo su kupovali namirnice, a nakon toga su svratili po nove igrice. Na kraju su se počastili kafom i krofnama.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Bennifer 💚 (@bennifer.id)

Dok je Bena sve to razveselilo i nije skidao osmijeh s lica, Jennifer je izgleda neraspoloženo i ljuto. Mnogima je to privuklo pažnju jer je ranije uvijek on bio smrknut.

Američki mediji su se nedavno raspisali o braku pjevačice i glumca tvrdeći da ona ‘poteže sve konce kao da je Ben njezina lutka’.

-Svi, uključujući Bena, znali su što bi vjenčanje s Jennifer značilo, ali teško je vjerovati da je on 100 posto sretan kad je tako vidno nespretan i izgubljenog pogleda, rekao je izvor za magazin Heat.

Istaknuo je da Affleck zasad prihvaća svoju ulogu kao što su to činili i drugi muškarci s kojima je Lopez bila u vezi. Objasnio je kako njegovi brat Casey Affleck i prijatelj Matt Damon čekaju da ‘dođe pameti’.

-On je kao njen lični račun iz banke. Plaća za njihove privatne letove, odmore, hotele, luksuzne poklone i fine večere kada izađu u restorane, rekao je izvor za Radar Online.

Izvor: story.hr

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti