Ni kralj šećera je nije zadržao iako ga je rastavila od vjerenice, ali karma joj je vratila

Piše: Azra

INSTAGRAM: @marijanamateus

Marijana Mateus iza sebe ima dva braka sa moćnim muškarcima, Miodragom Kostićem i Lotarom Mateusom.

Modna dizajnerica je sa samo 19 godina stupila u brak sa srbijanskim biznismenom Miodragom Kostićem Koletom.

Oni su u braku bili od 1990. do 1999., a dobili su troje djece – kćerke Dajanu i Anđelu i sina Aleksandra.

U knjizi, koju je pisala nekoliko godina, Marijana je opisala brojne događaje iz svog života, a otkrila je i detalje emotivnih veza sa poznatim muškarcima koji su je mnogo voljeli, ali i nanosili joj bol. Tom prilikom sa čitateljima je podijelila i malo poznat podatak da je njen nekadašnji suprug Miodrag Kostić, kada su se sreli, bio vjeren sa drugom djevojkom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Marijana (@marijanamateus)

‒ Nikada nisam ciljala na muškarce koji su bili zauzeti. To sa Miodragom bila je slučajnost, a ja sam bila zanijeta mladalačkim emocijama ‒ priznala je na početku ispovijesti.

‒ Budući da je bio stariji od mene, pokušala sam da uteknem iz te priče. Ali, on je čovjek koji zna da vas zavede ne na prvu, već na drugu loptu. Uspio je da me osvoji. Zaljubila sam se u njega. Znala sam da je zauzet, ali nisam odolila njegovom šarmantnom udvaranju. Kada me je prvi put odveo u dvorac „Fantast“, osjećala sam se kao kraljica.

Ergela konja, ručak, slastičarna u koju ju je izveo na putu do kuće… Sve je to, za Marijanu, djelovalo kao san.

‒ Poslije toga odmah sam poželjela da vidim na čemu sam. Rizikovala sam da patim, čupam kosu i budem sama, ali u tom trenutku sam po svaku cijenu željela da saznam da li sam ja ta ili nisam. Jedne večeri otišao je od mene, navodno, da završi neki posao. Znala sam da ide da se vidi sa svojom tadašnjom vjerenicom. Pratila sam ga i zatekla ispred kafića kako naslonjen na motor razgovara sa njom. Prišla sam im. Miodrag se šokirao, a djevojka je bila zbunjena. Obratila sam mu se: ‘E, pa lijepo što smo svi na okupu, da vidimo ko je ovdje višak.’ Imala sam samo 17 godina. Već sljedećeg dana bila sam njegova djevojka, a moj suprug bi drugima, kada bi želio suštinski da me predstavi, ispričao ovu priču.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Marijana (@marijanamateus)

Za Lotara Mateusa, nekadašnjeg njemačkog fudbalera, a tadašnjeg trenera FK „Partizan“ udala se 2003. Razvod je uslijedio šest godina kasnije.

I pored dva neuspjela braka, o svojim bivšim muževima Marijana ima samo riječi hvale.

– Moji bivši muževi su sjajne ličnosti. Oni su dio mog života, moje prošlosti. Osoba sam koja ne voli da se svađa i nema neprijatelje. Koga god sam voljela i dan-danas ga volim. Mogu svakoga da pogledam u oči i smatram da je to jedna od najvažnijih stvari – rekla je Marijana za „Story“.

Ona je dodala i da nema namjeru da se ponovo udaje.

Izvor: luftika.rs

(S.B.)

Pročitajte još