Madonna u sedmom desetljeću pokazala gole grudi, fanovi je mole da prestane

Piše: Azra

Madonna je u pričama na Instagramu objavila niz svojih seksi fotografija, a najveću pažnju privukla je ona na kojoj pozira u toplesu.

Pop-kraljica Madonna (64) u zadnje vrijeme ne prestaje šokirati javnost svojim ponašanjem i izgledom.

Tako je sada proslavila 30. godišnjicu izlaska svoje kontroverzne knjige “Sex” nizom golišavih fotografija koje je objavila u pričama na Instagramu.

Najviše pažnje privukla je fotka na kojoj je pokazala gole grudi te je samo pokrila bradavice emotikonima. Fotku je ubrzo nakon objave odlučila obrisati i zamijeniti drugom na kojoj nosi crni korzet, no već je izazvala brojne reakcije javnosti.

“Hoće li joj neko reći da prestane više”, “Ne želimo ovo gledati”, “Vidjeli smo sve Madonna, uzalud se skidaš gola”, “Je li dosta više?”, “Molim te, uozbilji se”, neki su od komentara s društvenih mreža na račun njene golišavosti.

Madonna se zbog knjige, koju je objavila iste godine kao i album “Erotica”, našla na meti kritika, čega se nedavno prisjetila.

– Godinama nakon objave knjige zatucane osobe pokušavale su me osramotiti jer sam se ostvarila kao žena. Zvali su me ku*vom, vješticom i vragom, osvrnula se na svojem profilu na Instagramu.

Pročitajte još