Milijarderu je rodila šestero djece, a on je varao sa glumicom: Tjerao je da liči na ljubavnicu, pa je ostavio bez dinara

Piše: Azra

PINTEREST

Elon Musk posljednjih mjeseci ne prestaje da šokira javnost postupcima i poslovnim potezima. Počevši od dobijanja djece sa dvije različite žene sa kojima nije u vezi, preko mijenjanja djevojaka, pa sve do toga da je kupio Twitter, otpustio Upravni odbor, a sebe proglasio “glavnim twittom”.

U skladu sa dramatičnim odlukama, Elon je otišao sa glavne žurke povodom Noći vještica koju je organizovala Bela Torn. Umjesto sa nekom od manekenki ili mladih glumca sa kojima se druži već neko vrijeme, Elon je sa žurke otišao ni manje ni više nego sa bivšom ženom – Justine Musk.

Obučena u ženu-mačku, Justine se zagonetno smiješkala paparacima dok je sjedala u crvenu Teslu sa bivšim mužem. Elon (50) i Justine (49) imaju blizance Grifona i Ksavijera (18), te trojke Damjana, Saksona i Kaija (16). Par je imao i sina Nevadu koji je preminuo 2002. od sindroma iznenadne smrti.

Tada je Justine rekla da je Elon njenu bol smatrao za “emotivnu manipulaciju”, te da se par dugo svađao oko toga, a najbogatiji čovjek svijeta nije birao riječi kojim bi “pljuvao” bivšu.

Justine je Elona javno optuživala za mnoge stvari između ostalog i to da je od nje napravio “trofejnu ženu” te da ju je tjerao da se šminka, da vježba i da se farba u plavo.

Samo šest nedjelja nakon njihovog razvoda, Elon se vjerio sa glumicom Talulom Rajli sa kojom se vjenčao, a potom razveo pa ponovo vjenčao, da bi se zvanično rastavili 2016.

 

Tih godina, veoma bijesna, Justine – bivša gospođa Musk je dala bijesnu izjavu za strane medije.

-U kasno proljeće 2008. moj suprug Elon Musk zatražio je razvod nakon osam godina braka i petoro djece. Šest nedjelja kasnije, poslao mi je poruku da se vjerio s prelijepom britanskom glumicom Talulom Rajli koja je u ranim dvadesetima i koja se zbog njega preselila u Los Anđeles. Tada sam pomislila da se moj život s tim muškarcem pretvorio u kliše, otkrila je tada.

Dodala je da je ona bila njegova “starter supruga” objasnivši što pod time misli. Naime, upoznali su se dok je Elon još uvijek bio student, a ona je uz njega bila kroz sve uspone i padove da bi je on na kraju zamijenio “novim modelom”.

Napisala je i kako je zbog ugovora, koji je potpisala dva mjeseca nakon vjenčanja, ostala bez ičega što je stekla u braku.

-Rekao mi je da moramo otići kod advokata koji će nam pomoći oko finansijskog sporazuma na kojem u njegovoj kompaniji insistiraju. Kada sam ga pogledala u čudu, rekao je da nije riječ o predbračnom ugovoru, otkrila je.

Ali, upravo se o takvom ugovoru radilo. Potpisala ga je u neznanju, a potpisom se odrekla prava koja su joj pripadala kao zakonitoj supruzi. Dobila je samo porodičnu vilu u Los Anđelesu koju će naslijediti njena djeca. Uz to, potpisala je i da se ništa što su izrekli za vrijeme braka kao i nikakve scene ne smiju spominjati u sudskim procesima.

-Potpisala sam jer sam mu slijepo vjerovala. Čemu brak ako mu ne vjerujem? Bili smo srodne duše. Vjerovala sam da se nikada nećemo razvesti. Život bez njega bio mi je nezamisliv, dodala je.

S godinama je postala nesretna žena jer je Elon prestao da bude muškarac u kakvog se zaljubila. S porastom bogatstva, on je postao sve zahtjevniji prema njoj. Tjerao ju je da postane “trofejna plavuša” – da posvijetli kosu, posveti više vremena izgledu i samo da se smiješka. Mnogi su mišljenja da je s ovim promjenama Justine bila slika i prilika njegove ljubavnice Talule Rajli, sa kojom je varao suprugu, te da nije isključeno da je želio da njegova supruga više bude nalik ženi u koju se tada zaljubio.

Danas, kaže, ne žali zbog razvoda jer joj je život napokon bolji, a ostaje da vidimo da li su se sada ona i Elon samo podsjetili “starih dobrih vremena”, ili je Justine odlučila da nakon svih ovih godina Elonu da novu šansu.

Izvor: wanted.mondo.rs

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti