Bella Hadid otkrila svoju toksičnu osobinu u Dohi: Hrabra manekenka sedmi put skočila iz aviona

Piše: Azra

Foto: Instagram @bellahadid

Zbog svog posla Bella Hadid avionom je preletjela cijeli svijet i to nebrojeno puta, a malo je poznato da joj avioni služe i za omiljenu zabavu. Riječ je o skokovima s padobranom, što je prilično hrabro za jednu manekenku i supermodel koja živi od svog izgleda i zdravlja.

Ovih dana izvela je svoj sedmi skok i to u Dohi gdje je prethodno prisustvovala na glamuroznoj dodijeli nagrada Fashion Trust Arabia Prize Awards u tamošnjem Nacionalnom muzeju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

To je bio jedan od kulturnih događaja kojim se u Dohi najavljuje skorašnje Svjetsko nogometno prvenstvo. Za tu je priliku odabrala glamurozan vintage look iz kolekcije Azzedinea Alaïe jesen/zima 1986. godine, a dva dana kasnije za skok iz aviona nosila je crni kombinezon iste modne kuće.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

Prije nekoliko godina rekla je da je najhrabrije što je učinila u životu skok iz aviona, a prvi put na tu se avanturu odlučila 2017. u Dubaiju. Tada je na svom Instagramu napisala:

“Danas sam iskočila iz aviona!!! Nikada se u životu nisam osjećala tako smireno! Letjeti s anđelima!!!”

S anđelima je (i instruktorom) poletjela sada iznad katarske pustinje, a ovaj put je na Instagramu napisala:

“Moja toksična osobina je da ljude koje volim natjeram da skaču sa mnom iz aviona.”

Jedino nije spomenula koga je uspjela nagovoriti da se s njom baci iz aviona.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti