Uništio je sve zbog karijere, a sada ponovno pokazao da ga nije briga za nju

Piše: Azra

INSTAGRAM: @gisele

-Tom Brady nije želio da djeca imaju razvedene roditelje, rekao je za People izvor blizak sportašu.

Bivši par, koji ima dvoje djece, sina Benjamina Reina (12) i kćer Vivian Lake (9), finalizirao je razvod prošlog petka nakon 13 godina braka.

-Ovo nije bila Tomova ideja. Razvod nikada nije bila Tomova ideja. Želio je da ostanu u braku pa makar zbog djece, ako ne iz ljubavi, kaže izvor blizak paru o razvodu.

Nakon što je par finalizirao brzi razvod, izvor je za People rekao da su se složili oko zajedničkog starateljstva nad djecom, jer će Brady (45) ostati u Tampi, a Bündchen (42) će živjeti oko četiri sata vožnje u Miamiju, gdje njezin bivši također ima prebivalište.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Gisele Bündchen (@gisele)

Brady, koji je također otac sina Johna ‘Jacka’ Edwarda (15) s bivšom Bridget Moynahan, i Bündchen su se na društvenim mrežama osvrnuli na razvod, oboje ističući da će njihova djeca i dalje primati ljubav i pažnju koju zaslužuju.

-Moj prioritet su uvijek bila i bit će naša djeca koju volim svim srcem. Nastavit ćemo suroditeljstvo kako bismo im pružili ljubav, brigu i pažnju koju uvelike zaslužuju, napisala je Bündchen na Instagram Storyju najavljujući razvod para.

Bündchen je objasnila da se, iako odluka o okončanju braka nikada nije laka, osjeća blagoslovljenom zbog vremena koje su proveli zajedno i samo želi uvijek najbolje Tomu.

Brady je ponovio njezino mišljenje, rekavši svojim pratiteljima na društvenim mrežama da su on i Bündchen blagoslovljeni prekrasnom i divnom djecom, te da će par nastaviti raditi zajedno kao roditelji kako bi uvijek dobili ljubav i pažnju koju zaslužuju.

Podsjetimo, Gisele se navodno odlučila rastati od Toma zbog njegove odluke da ipak ne odustane od kraja svoje sportske karijere.

To je bio ultimatum njegove supruge da ostane s njim. Gisele je zbog Tomove odluke pokupila svoje stvari i djecu i zauvijek ga napustila, a ubrzo su angažirani i odvjetnici za razvod te dogovorena podjela starateljstva nad njihovim sinom i kćeri.

Kako ga svi nazivaju narcisom i sebičnjakom zbog kojeg mu se urušila porodica, Tom je ponovno potvrdio da je odluka bivše manekenke da stavi tačku na 13-godišnji brak bila itekako ispravna.

Izvor: story.hr

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti