Selena Gomez zablistala na premijeri dokumentarca ‘My Mind And Me’ za vrijeme AFI festivala u Los Angelesu

Piše: Azra

INSTAGRAM: @justjared

Poznata pjevačica i glumica Selena Gomez oduševila je izgledom za vrijeme premijere dokumentarca ‘My Mind And Me’.

Dokumentarac ‘My Mind And Me’ prikazuje život Selene Gomez tokom godina njene karijere, a režirao je Alek Keshishian.

-Nakon godina u središtu pažnje, Selena Gomez postiže nezamislivu slavu. Ali tek što dostigne novi vrhunac, neočekivani preokret vuče je u tamu. Ovaj jedinstveno sirov i intiman dokumentarac obuhvata njezino šestogodišnje putovanje u novo svjetlo, piše u opisu dokumentarca.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Just Jared (@justjared)

Mnogi glumci započeli su svoje karijere u Disneyjevim serijama i filmovima, a jedna od njih bila je upravo Selena Gomez. Njena prva uloga bila je u seriji ‘’Barney and Friends’’ koja je bila izuzetno praćena. Nakon te uloge, nastavila je dobivati angažmane u istim ili sličnim projektima, ali to je kočilo na njenom odraslom putu u glumačkoj karijeri.

Kroz život su joj se nizale razne tragedije koje su itekako ostavile traga kako psihički, tako i fizički. Već sa 16 godina je potpisala prvi ugovor, no ta slava joj je donijela problem sa psihičkim zdravljem.

Zatim joj je dijagnosticiran lupus, hronična autoimuna bolest, a koliko joj je stanje bilo ozbiljno, dovoljno govori transplantacija bubrega kojoj se morala podvrgnuti 2017. Bubreg joj je donirala njena bliska prijateljica Francia Raisa.

Veliki dio njenog života obilježio je i kanadski pjevač Justin Bieber. Taj je toksičan odnos trajao od 2010. kada su vezu započeli pa do 2018. kada je postalo jasno da je pjevač svoju budućnost zamislio s manekenkom Hailey.  Koliko god se većinom činilo da su sretni zajedno, iza zatvorenih vrata događale su se prave drame.

(S.B.)

Pročitajte još