Šok stajling Džejle Ramović: Pjevačicu u ovom izdanju nikada nismo vidjeli

Piše: S.P.

Pjevačica Džejla Ramović uspjela je da pored pjevanja pažnju publike i medija skrene i svojim fizičkim izgledom.

Njen izgled je jedna od tema koja se u javnosti često komentariše. Džejlu smo navikli da viđamo u ženstvenim izdanjima, ali ovog puta neočekivanim stajlingom šokirala je mnoge.

Džejla se u jednom izlasku pojavila u muškom odijelu, sa sve kravatom, prslukom, sakoom, i štofanim kačketom na glavi. Kako bi upotpunila ovam muževni stajling Džejla je vodila računa o svakom detalju pa je na prsluk stavila i metalni lanac.

Ove fotografije izazvale su veliki broj komentara, ali su u jednom svi saglasni – da je Džejla lijepa i u muškoj garderobi.

Interesantno je da je Džejla Ramović jedna od takmičarki “Zvezde Granda” koja ima najveći broj pratilaca na društvenim mrežama, a njena svaka objava ima po nekoliko stotin komentara i hiljade lajkova.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti