Gdje je danas i šta radi slavna Žade, zvijezda serije “Zabranjena ljubav”

Piše: Azra

Brazilska sapunica “Zabranjena ljubav” početkom 2000-ih bila je jako popularna na ovim prostorima. Serija je bila pravi iskorak u dotadašnjoj TV produkciji  i pratila je priču o zabranjenoj ljubavi između Lucasa i Žade (Jade).

Serija je stekla ogromnu popularnost kao i cijela glumačka postava, a mnogima je ovo bila odskočna daska u karijeri. Ulogu lijepe Žade utjelovila je glumica Giovanna Antonelli, a Murilo Benicio glumio je Lucasa za kojim su uzdisale žene širom svijeta.

Giovanna Antonelli svojom ljepotom je plijenila pažnju u seriji, a i danas kada ima 46 godina na izgledu bi joj mogle pozavidjeti mnoge.

Malo je poznato da je upravo s Murilom dobila sina, ali ta ljubav nije opstala i danas je glumica u sretnom braku sa Leonardom Nogueirom sa kojim ima bliznakinje. I dalje je lijepa, uspješna i poželjno lice mnogih kampanja, a na Instagramu je prati preko 17 miliona ljudi.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti