Marija Mikić o kritikama da je prerano zatrudnila nakon prvog porođaja: Žao mi vas je, budite manje zlobni

Piše: Azra

Foto: Instagram @wwwmarijamikiccom

Poznata pjevačica Marija Mikić početkom jula ove godine na svijet je donijela svoje prvo dijete, kćerku Đurđu. Krajem oktobra u domaćim medijima pojavila se informacija da je tridesetogodišnja pop zvijezda ponovo u drugom stanju, te da sa vjerenikom Jovanom Pantićem čeka svoje drugo dijete.

Harizmatična brineta potvrdila je vijest o drugom stanju i otkrila da je zatrudnila mjesec dana nakon porođaja, te da će razlika između njene djece biti samo deset mjeseci.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Mikic (@wwwmarijamikiccom)

Mikićeva se nakon toga suočila sa brojnim negativnim komentarima na društvenim mrežama. Ona je odgovarajući na pitanja svojih fanova na Instagramu prokomentarisala ovu temu.

– Bilo je dana kada sam htjela da se oglasim. Ali onda bih bila ista kao oni. A to ne želim. Moj život je moja stvar. To što sam javna ličnost je cijena našeg posla i što svako može sebi da da za pravo da komentariše. Ali i ja sam običan čovjek od krvi i mesa, imam osjećanja. Onda pogledam oko sebe, pogledam ljubav, sreću i kažem: ‘A, jadni oni’. Čim imaju vremena za to. Želim im bar upola kao sebi, a ako može, eto i više. Da budu manje zlobni – napisala je Marija.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Mikic (@wwwmarijamikiccom)

Takođe, razgovarajući sa pratiocima zgodna trudnica je otkrila da još uvijek ne zna pol drugog djeteta, ali da priželjkuje da nakon kćerke dobije sina.

Izvor: Nadlanu.rs

(E.M)

Pročitajte još