Snimak s Karleušinog nastupa pokrenuo lavinu reakcija: Daleko od savršenog kao na slikama

Piše: E.M.

Foto: Instagram @jelenakarleusa.78 / Sanjin Strukić/Pixsell

Jelena Karleuša, između ostalog,  poznata je po svojim izazovnim odjevnim kombinacijama u kojima često pozira. Njene savršene fotografije na društvenim mrežama skupljaju veliki broj lajkova, a mnogi su oduševljeni njenim izgledom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Karleuša (@jelenakarleusa.78)

Ipak, u nekoliko navrata snimci s njenih nastupa dokazali su drugačije. Tako je isplivao video s njenog posljednjeg nastupa, a fanovi su primijetili kako nije sve tako savršeno kako se čini na fotografijama.

@markomeglaj4 Uhhh koja guzaa 🥵🥵🥵🔥#fyp #foryou #foryourpage #foryourpagetiktok #viralvideo #viral #tiktok #balkan #followme #Zagreb #h2o #jelenakarleusa ♬ original sound – markomeglaj4

Karleuša je nastupila u crnom bodiju koji je otkrivao njene obline, a u jednom momentu se izula i još više podigla atmosferu na nastupu. “Ja tek sad vidim da one nisu toliko savršene ko na slikama, bar mi je sad lakše”, “Šta je s tobom, perfekcija nestala” glasili su neki od komentara.

Drugi nastup izazvao je još jače reakcije, naročito jer su fotke koje je Jelena objavila na svom profilu i one koje su uslikali fotografi sasvim različite.

Foto: Instagam @karleusastar

Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti