Amra Džeko o trudnoći za “Azru”: Čeka me peti carski rez, malo sam opreznija

Piše: Azra

Peti OREA Art Market, drugi po redu ove godine bio je povod da Amra Džeko dođe u rodni grad iz Milana gdje trenutno živi sa suprugom Edinom Džekom, reprezentativcem BiH i igračem Intera. Jedna od najljepših i najuspješnijih žena iz BiH uživa i blista u petoj trudnoći, a već je ušla u sedmi mjesec. Kaže da sve prolazi u najboljem redu.

– Nisam imala mučnine. Samim tim sam sposobna da radim ovo što volim. Meni trudnoća teče bez problema, imam zeleno svjetlo doktora. Iako će se raditi o petom carskom rezu malo sam opreznija, ne forsiram se. Slušam svoje tijelo. U januaru ćemo dočekati našu djevojčicu – izjavila  je Amra.

U razgovoru za magazin „Azra“ Amra je između ostalog govorila koliko je ponosna na OREA zajednicu, s kakvim osjećajem svaki put dolazi u rodni grad, o životu u Milanu i slatkom iščekivanju novog člana porodice.

Kompletan razgovor čitajte u idućem broju magazina „Azra“.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti