Barbara Šegetin reagirala na medijske napise o prekidu s Damirom Džumhurom

Piše: S.P.

Nakon što se u javnosti pojavila informacija da najbolji bh. teniser Damir Džumhur i njegova partnerica Barbara Šegetin nisu više zajedno, ona se danas oglasila na svom Instagram profilu.

Naime, Barbara je podijelila dio jednog članka u kojem je navedeno da ona i Damir nisu zajedno proslavili prvi rođendan njihovog sina Luke.

– Ispravak, Damir i ja smo zajedno organizirali proslavu povodom prvog rođendana našeg sina i uživali na istoj, napisala je Barbara i dodala da proslava nije organizirana u igraonici jer je dječak još mali.

Međutim, dio o njihovom prekidu nije ispravljala ni komentirala.

Već se u medijima špekuliralo da bosanskohercegovački teniser Damir Džumhur i Barbara Šegetin navodno više nisu zajedno, a novom objavom na Instagram storyju Barbara je zbunila svoj pratitelje, i čini se javno priznala da više nije sa teniserom.

Na story je postavila video u kojem se pokazuje kako je dečko zaprosio djevojku sa 250 dronova, na šta se Barbara nadovezala komentarom “Kad me pitaju zašto sam sama”.

Šegetin je obrisala i njihove zajedničke fotografije, dok je Damir ipak zadržao zajedničke fotografije na svom Instagram profilu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti