Zavirite na najveći Max Factor event do sada–Pure & Vintage

Piše: Azra

Foto: PR / Zavirite na najveći Max Factor event do sada – Pure & Vintage

U prekrasnom ambijentu sarajevskog kluba Špica u četvrtak, 03. novembra održan je najveći Max Factor event do sada – Pure & Vintage. Više od 70 zvanica imalo je priliku da prisustvuje obilježavanju 30. rođendan Max Factor-ove kultne maskare „2000 kalorija“, te da se upoznaju s novom Miracle Pure kolekcijom.

2000 calorie maskara proslavila je 30 godina stvaranja nezaboravnih trepavica. Tim povodom predstavljen je novi, još ljepši i primamljiviji izgled ove volumenske maskare, otporne na svakodnevno dodirivanje očiju, za fantastičan doživljaj maskare koja se ne razmazuje.

Pored toga predstavljena je i nova Miracle Pure kolekcija, inspirisana proizvodima za njegu kože, koju čine puder, korektor i lakovi za nokte. Ova kolekcija razvijena je s jedinstvenom formulom za poboljšanje teksture kože i sastojcima koji pomažu koži iznutra.

Miracle Pure je prvi Max Factorov puder koji istovremeno njeguje kožu s čak 89% hranjivih sastojaka, uključujući kompleks kolagena, vitamin C i hijaluronsku kiselinu, dok Miracle pure korektor njeguje kožu sa 100% veganskom formulom. Sadrži Vitamin C i hijaluronsku kiselinu, te garantuje gladak izgled lica zahvaljujući svojoj formuli za maksimalnu hidrataciju.

Max Factor Miracle Pure lakovi za nokte u intenzivnim nijansama sadrže 100 % vegansku formulu koja njeguje i jača prirodne nokte te im dopušta da dišu.

Prisutni su na licu mjesta mogli dobiti i korisne savjete stručnjaka o pravilnoj primjeni ovih proizvoda.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti