Histerisala je što joj ne daju da nosi haljinu Marilyn Monroe: Zahtijevala je da je obuče, platila 4 miliona i oštetila je

Piše: Azra

INSTAGRAM: @kimkardashian

Druga epizoda nove sezone ‘The Kardashians’ konačno je otkrila sve ono o čemu se nagađalo mjesecima vezano za čuvenu haljinu Marilyn Monroe koju je Kim obukla na ovogodišnjoj Met Gali.

Međutim, ono što su gledatelji imali priliku da vide, nimalo nije bilo pohvalno za 42-godišnju starletu i biznismenku koja je pokazala više nego razmaženo ponašanje samo zato što joj je neko rekao “ne”.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Kim Kardashian (@kimkardashian)

Naime, Kim isprva nije ni željela da ide na Met, s obzirom da je smatrala da njeno skandalozno izdanje od prethodne godine, kada se pojavila sa maskom koja je prekrivala čitavo lice, neće moći da nadmaši.

Međutim, onda joj je pala na pamet Marilyn, odnosno njena bež, svjetlucava haljina. Legendarnu toaletu nosila je kada je čestitala rođendan američkom predsjedniku Kenediju, a ovo je ujedno bio prvi put da je neko u javnosti ponio “golu” haljinu na neki svečani događaj. Naravno, Kim se odmah bacila u realizaciju ideje da ponese upravo tu toaletu. Ali, uslijedili su problemi. Haljina joj je bila mala.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Kim Kardashian (@kimkardashian)

Ono što se zna je da je za manje od dvije nedjelje izgubila preko 8 kilograma specijalnim režimom ishrane i treningom. Međutim, čak ni to joj nije osiguralo da uđe u haljinu, s obzirom da je Marilyn, sa svim svojim oblinama bila ipak sitnija od nje. Ipak, na gali se pojavila u njoj, iako joj nije odgovarala, a sada se saznala pozadina svega.

Naime, s obzirom da haljina  ni nakon ekstremne dijete i svih mogućih steznika nije išla preko njenih kukova glatko, muzej je odbio da joj da haljinu za događaj iako su najprije to dogovorili. Kim je nakon toga dobila nervni slom zahtijevajući da to povuku, iako joj je kopija haljine odobrena.

-Ja mijenjam oblike, mogu da se uvučem u bilo šta, rekla je.

-Dakle… ne znam kako da ubijedim tipa koji posjeduje originalnu Marilyn haljinu da mogu da je obučem. Ovo se rastegne… original nema istezanja. Tako da imam jednu priliku… i upravo sam je**no jela, dodala je Kim bijesno. I ko zna kako bi se sve završilo da njena mama Kris nije okrenula par brojeva.

Nakon toga smo Kim vidjeli na crvenom tepihu u pomenutoj toaleti, ali je zadnji dio ipak bio otkopčan što je Kardashianka prekrila bundicom. U njoj je provela svega nekoliko minuta, da bi se odmah presvukla u repliku iste za zabavu u muzeju.

Međutim, malo nakon svega osvanule su fotografije na kojima je “gola” haljina oštećena. Iako je izdato zvanično saopštenje da nije Kim ta koja je oštetila haljinu. Šuška se i da je Kim platila između 4 i 6 milona kako bi muzej šutio o pravoj istini.

Izvor: wanted.mondo.rs

(S.B.)

Pročitajte još