Ona ima 18, a on 39 godina: Imamo stvarno zdrav prijateljski odnos

Piše: Azra

INSTAGRAM: @jeremylovesmillie

Osamnaestogodišnja britanska glumica Millie Bobby Brown ovih se dana raspričala o svojim prijateljstvima. Objasnila je da je jako dobra s glumcima Noahom Schnappom i Charliejem Heatonom s kojima je glumila u proslavljenoj Netflixovoj seriji ‘Stranger Things’, ali da su joj oni kao starija braća jer ih poznaje od svoje desete godine.

Onda je objasnila kakvo je njezino druženje s dvadeset i jednom godinom starijim Henryjem Cavillom s kojim je ovih dana promovisala zajednički film ‘Enola Holmes 2’ koji se ovih dana krenuo u svjetsku distribuciju.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli jeremy (@jeremylovesmillie)

-Noaha i Charlieja upoznala sam kada sam imala deset godina pa su oni za mene poput školskih prijatelja. A u Henryjevom društvu osjećam se kao prava odrasla osoba.Imamo stvarno odličan, zdravi prijateljski odnos. Ali u njega smo ugradili stroga pravila kojih se držimo, ne razgovaramo nikada o privatnom životu i to je dobro za naš odnos, rekla je Millie, vjerovatno želeći maknuti bilo kakve iluzije da između nje i Henryja Cavilla postoji išta više od prijateljstva.

Mlada glumica koja se proslavila ulogom Eleven u Netflixovoj naučno-fantastičnoj seriji ‘Stranger Things’ koja joj je donijela nominaciju za Emmy, s Henrijem Cavillom 2019. snimila je i prvi nastavak filma Enola Holmes, tako da njihovo prijateljstvo ima već određeni staž.

Kada je imala samo četrnaest godina mediji su je povezivali s tada 31-godišnjim muzičarom Drakeom pa se osvrnula i na taj odnos, a njega je opisala kao divnog prijatelja koji joj je davao savjete u vezi s dečkima.

Izvor: gloria.hr

(S.B.)

Pročitajte još