Posjetite “Adventure Festival Vlašić”

Piše: Redakcija

Festival avanturističkih sportova  “Adventure Fest Vlašić” po drugi put  bit će održan tokom ovog vikenda. Najveća smotra ekstremnih sportista u našoj zemlji bit će otvorena u subotu, 07. septembra na platou Sportsko- rekreacionog centra Babanovac sa početkom u 10 sati.

Svoje vještine i aktivnosti prezentovat će brojni paraglideri, padobranci,  sportski penjači i brdski biciklisti. Bit će prezentirane  i discipline  airsofta, parkoura,  automobilizma,  kravmaga, hikinga, stunta i jahanja.Pored sportskih aktivnosti organizatori su se pobrinuli  za dobru zabavu uz  muziku, ali i bogatu gastronomsku ponudu.

Dan prije zvaničnog početka “Adventure Festivala Vlašić”   na Babanovcu će biti organiziran veliki party, a  zabava će se nastaviti i u naredna dva dana.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti