Tugu i brigu prikriva osmijehom: Nikolina Pišek se bori s tumorom i to više ne krije

Piše: Azra

INSTAGRAM: @nikolina_pisek

Nikolina Pišek i Miša Grof, otac njenog preminulog supruga Vidoja Ristovića u javnost su već dugo u ratu a Mišini napadi na poznatu voditeljicu sve su oštriji i snažniji. Možda je to, između ostalog, razlog za loše zdravstveno stanje Nikoline Pišek koja ima preče brige od ratovanja s Grofom jer su joj na rutinskom pregledu mladeža otkrili opasne promjene.

– Nikolina je imala sreću što je na vrijeme otišla kod doktora jer kada se na mladežu pojavi maligna promjena ona brzo napreduje i dolazi u stadijum iz koga nema nazad. Iza nje je vrlo stresan period, ali sada više ne želi da se nervira, obazire na zle komentare i Mišu Grofa – naveo je za „Svet“ izvor blizak voditeljici.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Nikolina Pisek (@nikolina_pisek)

Nikolina Pišek i Miša Grof nisu u dobrim odnosima, ali Nikolina će to trenutno ostaviti po strani jer mora da se bavi svojim zdravljem.

– Ne znam ko me danas nije pitao čemu mi služi flaster na nozi. I zaista, sada sam shvatila da upada u oči. I treba da se vidi jer on ukazuje na važnost preventive. Nisam ni slutila, kada sam ležerno ušetala u polikliniku, da ću izaći s jednim mladežom manje. Ali i jednom brigom manje. Ožiljak će iscijeliti, flaster će nestati, mladež je već otišao, ionako mi se nije dopadao. Zbogom brigo, pređi na drugoga (bolje ni na koga) – poručila je Nikolina.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Nikolina Pisek (@nikolina_pisek)

– To je luda žena, ona je monstrum nad monstrumima. Gledam njenu sliku sa Noći veštica, meni ovo ne liči na kostim za maskenbal. Pa ovo gledaju i Vidojeva djeca. Stvarno strašno, to vam je ta poštena Nikolina koja je pričala kako pati za mojim mrtvim sinom. Lijepo sam vam ja rekao da to nikada nije bila ljubav, samo je gledala korist i materijalni interes – poručio je Miša Grof.

Izvor: svet-scandal.rs

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti