Kako je izgledala Georgina prije nego što je upoznala Ronalda

Piše: Azra

Mnogo se u posljednje vrijeme govori o fizičkom izgledu Georgine Rodriguez, djevojke fudbalera Cristiana Ronalda.

Otkako je svjetlo dana ugledao njen dokumentarac ‘I Am Georgina’ gdje je govorila o svojoj porodici, mladosti, trenutnom životu i naravno, odnosu s Ronaldom, gledatelje je zaintrigirao njezin život prije glamura i bajke koju trenutno ima.

Svog princa na bijelom konju, Ronalda, upoznala je 2016. u dizajnerskoj radnji Gucci u Madridu gdje je radila kao prodavačica.

-Kada sam izlazila iz prodavnice, vidjela sam da se pojavljuje jako zgodan muškarac, visok skoro dva metra, bio je s dječakom i nekoliko prijatelja, a ja stojim smrznuta, rekla je Georgina.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Georgina Rodríguez (@georginagio)

Ipak, nakon nekoliko sedmica, njenim se šefovima nije svidjela pažnja koju je počela dobivati. Tako je Georgina na posao dolazila autobusom, a kući bi odlazila u skupocjenom Bugattiju. Kad su Ronaldovi obožavatelji saznali gdje bi ga mogli sresti, okupirali su dućan te satima stajali ispred, a onda su šefovi odlučili kako bi gužva mogla otjerati njihove bogate kupce pa su joj odlučili dati otkaz.

Upućeniji izvori tvrde kako je to jako zaboljelo Georginu koja se otad obožava hvaliti luksuznim životom, među ostalim, i kako bi bivšem poslodavcu pokazala da je sada dio te elite.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Georgina Rodríguez (@georginagio)

A sada se na TikTok-u pojavio video u kojem su pokazane Georginine fotografije upravo iz vremena rada u Gucci trgovini. Tako na svakoj fotografiji pozira u bijeloj košulji i crnim poslovnim hlačama, a teško je ne primijetiti da se uistinu od tada promijenila.

-Kao djevojčica bila sam ružno pače i pretvorila sam se u labuda. Niko pri mom rođenju nije rekao da ću biti lijepa. Uvijek su mi to govorili. Kompleksi su beskorisni. Volim sebe takvu kakva jesam. Niko nije savršen, ali smo unikatni, istaknula je jednom Georgina koja o svojim operacijama nikada nije javno progovorila.

@sport_and_celebrities Georgina before meeting CR7 #georginagio #georgina #georginarodriguez #gucci #cr7 #cristiano #ronaldo #soygeorgina #fashion #mode #style #model #love ♬ son original – Football & Tennis

Iako se ne može osporiti da je ova Argentinka i prirodno prekrasna, svejedno vidimo da nije za sve zaslužna majka priroda. Ne možemo je često vidjeti u javnosti, ali kroz godine, uspjeli su je fotografi uslikati u izdanjima u kojima se nije nadala. Tako postoje i stare fotografije s početka veze s Ronaldom, a kada ih vidimo danas, vidno je da se Georgina od obične djevojke koja se pretjerano nije sređivala, pretvorila u divu koja je sve na sebi dovela što bliže savršenstvu.

Izvor: story.hr

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti