Oglasila se djevojka Aarona Cartera: Objavila video na TikToku u kojem plače

Piše: Azra

Foto Instagram @aaroncarter

Melanie Martin, zaručnica pokojnog Aarona Cartera, objavila je izjavu nakon njegove tragične smrti. Carter je pronađen mrtav u kadi svoje kuće u Kaliforniji u subotu ujutro, a njegova smrt šokirala je svijet.

Melanie se javila fanovima na TikToku, gdje je objavila kratki video iz automobila u kojemu plače.

U izjavi za Associated Press, Melanie je zamolila za privatnost i rekla:

“Još uvijek smo u procesu prihvaćanja ove nesretne stvarnosti. Vaše misli i molitve jako cijenimo”.

@missmelaniexx♬ original sound – Melanie

Aaron i Melanie godinama su bili u vezi  i često prekidali, a prošle godine rodio im se sin Prince. Prije samo nekoliko mjeseci, Aaron je dao intervju u kojem je govorio o odlasku na rehabilitaciju u pokušaju da vrati starateljstvo nad sinom.

Izvori za TMZ kažu da je pjevač pronađen mrtav u kadi oko 11 sati po lokalnom vremenu, a na mjesto događaja brzo je došla policija s detektivima. Izvori iz policije kažu za TMZ da su u subotu, u 11 ujutro, primili poziv te da se muškarac utopio u kadi.

Prema TMZ-u, detektivi istražuju smrt kao ubistvo, ali je medijima rečeno da je to standardna procedura. Službeni uzrok smrti nije poznat i vjerovatno neće biti objavljen dok se ne završi obdukcija i objavi izvješće mrtvozornika.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti