Pogledajte kako je Dino Merlin izgledao kao dječak

Piše: Azra

Foto: Instagram @dinomerlin

O muzici Dine Merlina zna se praktično sve, no, kad je riječ o njegovom privatnom životu, kroz dugu i bogatu karijeru, saznalo se ponešto iz intervjua. Uživa u sretnom braku sa suprugom Amelom, u septembru je proslavio 60. rođendan. Ima sina i kćerku, a postao je i djed.

Na društvenim mrežama može se vidjeti kako Merlin sa svojom ekipom zabavlja publiku u cijelom regionu. A jednom prilikom je objavio svoju fotografiju kada je bio dječak, na radost svojif brojnih fanova.

I dok u muzičkoj karijeri niže uspjeh za uspjehom, njegov je početak bio suprotan životu kakav živi danas. Rođen je 12. septembra 1962. godine u Sarajevu pod imenom Eldin Dervišhalidović u siromašnoj porodici. Otac je napustio njega i majku dok je bio dijete.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti