Fotografija iz djetinjstva: Pogledajte kako je Božo Vrećo izgledao prije 38 godina

Piše: Azra

Božo Vrećo, jedan od najpoznatijih bh. interpretatora modernog sevdaha, svojim moćnim vokalom i ekstravagantnim izgledom često privlači veliku pažnju javnosti. Poznat je po brojnim neobičnim modnim kombinacijama u kojima se pojavljuje u javnosti.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Vreco Bozo (@bozovreco)

Božo Vrećo je nedavno napunio 39 godina, a za tu je priliku posjetio Jeruzalem i na društvenim mrežama je podijelio dojmove s Istoka koji ga je oduševio.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Vreco Bozo (@bozovreco)

-To sam ja, mali Božo. Oči su ostale iste i ta tanka gornja usnica, imao sam godinu dana tu…, napisao je Božo u opisu fotografije.

Prije nekoliko godina, Božo je objavio fotografiju iz djetinjstva kada je imao samo godinu dana. Broje pratitelje je oduševio tom fotografijom, koji su to opravdali i komentarima.

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti