Čim je zapjevala u ,,Supertalentu” publika je zapljeskala: Poslušajte Emmin nastup

Piše: Azra

Emma Uvalić (17) u audicijskoj emisiji ,,Supertalenta” otpjevala je pjesmu Doris Dragović ‘Jedini’. Čim je otpjevala prve stihove, Emma je dobila gromoglasan pljesak publike.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli 👻 supertalenthr (@supertalenthr)

Martina Tomčić joj je poručila da ima sve potrebno za uspjeti u pjevanju, a Fabijan je rekao da za idući nastup želi čuti nešto izazovniju pjesmu. S njim se složio i Davor Bilman.

-Bilo bi stvarno super da probaš nešto drugačije, izaći iz tih svojih cipela. Iako su ok cipele.

Maja Šuput za Emmu je imala samo riječi hvale.

-Ma joj Emma ti si apsolutno gotov proizvod. Na tebi sve štima, od izgleda, ponašanja, pjevanja, tvoje samouvjerenosti. Što se mene tiče uopšte ne trebaš pjevati ništa zahtjevnije jer mislim da ti svoj put vidiš u ovoj vrsti muzike. Ovo si otpjevala prekrasno, točno, mislim ako te Doris gleda da će biti i ponosna i sretna, rekla joj je.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli 👻 supertalenthr (@supertalenthr)

Emma je svojim nastupom zaradila četiri “da” od žirija i prošla u daljnje takmičenje. Inače, Emma već ima iskustva s javnim nastupima. Kao djevojčica od 9 i 13 godina nastupila je s Doris Dragović u Lisinskom i Areni.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Emma Uvalić (@emma.uvalic)

Izvor: index.hr

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti